Нарежете месото на тънки филии, начукайте добре и овкусете със сол и черен пипер.
Нарежете зелето на парчета и наситнете в блендер, като в края добавете и скилидките чесън.
Прехвърлете в купа, сложете майонезата, оцета, сол и черен пипер. Разбъркайте добре, покрийте с фолио и приберете в хладилника, докато приготвите месото.
Нарежете обелените и измити картофи на тънки филийки и подсушете с домакинска хартия.
Загрейте 3 с.л. зехтин и запържете овкусеното месо до златисто. Не препържвайте, за да не стане жилаво.
В съд с достатъчно мазнина изпържете до хрупкавост картофите и извадете върху домакинска хартия, за да отцедите излишната мазнина.
Разрежете питките на 2 и намажете всяка половина с малко майонеза.
Сложете 2 с.л. от зелевата салата и разнесете добре. Отгоре сложете парчета месо, 2 -3 филийки картофи и колелца домат. Покрийте с горната част от питката и притиснете леко.
Поднесете с допълнително домати и картофки.