Домашната кухня на Webcafe.bg отваря врати от днес.
Chef в нея e Стоян Георгиев - любител готвач, който вярва, че добрата храна е култура и е напълно постижима в домашни условия.
Защо Home Cusine?
Много хора ме питат защо Home Cusine е написано грешно (правилното е Home Cuisine). Няма грешка - това е личен избор, закачка. Избрахме го вкъщи, защото ние предлагаме домашна кухня, която ни звучи като Home Cusine. Всички неща, които хората ще видят във видео материалите и статиите са готвени от мен или съпругата ми. Сега всичко готвя аз, а тя ми помага зад кадър.
Нямаме претенциите, че ще предложим гурме кухня, а и не можем. Храната ни ще бъде лесна за приготвяне, но сготвена с качествени продукти и с много любов. Това е тайната рецепта на Home Cusine. Забравих. И много вино. В Home Cusine храната и виното вървят заедно.
Какво ще представлява Home Cusine?
През седмицата ще пускаме кратки видео материали с предложение за деня, допълнени от статия със снимки, необходими продукти, начин на приготвяне, интересни факти и т.н. А след няколко седмици ще има и специално разширено издание за уикенда, но за него ще говорим по нататък.
Как един любител решава да прави кулинарно предаване?
Това е трудно решение. Аз смятам, че готвя наистина добре и има какво да покажа на хората, но е трудно да свикна с правилата на телевизията. Не съм си на мястото. В крайна сметка реших да опитам и ще изненадам приятелите си, които от години ме карат да си отворя ресторант.
Мило гневниче: Ретрограден Меркурий е като Бойко се умърлуши
Успех на начинанието. Ще го следя!