Sofia Restaurant Week се завръща с ново пролетно издание

София отново ще потопи сетивата си в море от кулинарни преживявания. От 7 до 13 май Sofia Restaurant Week ще ви накара да откриете вкусните тайни на 25 от най-добрите столични ресторанта.

След изключително успешното първо издание на Фестивала през септември 2016 година, пролетната Седмица на софийските ресторанти ще ви предложи нови локации, менюта и кулинарни изкушения.

В тазгодишното издание са включени и 17 нови ресторанта, които, заедно с останалите 8, предлагат две различни менюта по избор. Всеки един от ресторантите притежава уникална атмосфера и е подбран от организаторите след внимателна селекция.

Ресторантите са избрани според качеството на храната и обслужването, интериора и наличието на приятна градина, както и заради изключителното кулинарно преживяване, което предлагат.

Единствено по време на Sofia Restaurant Week ще може да обиколите със своето семейство и приятели максимален брой от модерните кулинарни локации в града, без да се притеснявате за семейния бюджет или за времето.

В рамките на седем дни може да опитате невероятна храна, резервирайки своите места в предпочитаните ресторанти, които предлагат няколко степенно меню на стойност 25 лв., без включени напитки.

Kohinoor, SASA, Wagamama са само част от екзотичните места, които може да посетите.

В зависимост от настроението и придружителите, може да избирате между малки семейни ресторанти като Vino&Tapas и "Багри", авторска кухня в Nico'las, "33 Гастронавта" и "Вакуум", както и висок клас заведения като Talents или "Клуб Пушкинъ".

Почитателите на живата джаз музика ще могат да посетят Egur, Egur и Morino Urban Wine&Dine. Petrus е подходящ и за семейства с деца, и ще изненада всички с новото меню, което шеф Петър Янков е подготвил.

За любителите на steakhouse grill заведенията, организаторите са избрали Roadhouse Grill, където ще могат да опитат месо от висок клас, доставено от САЩ и Италия.

Новините

Най-четените