Катрин и Емил Алфандари - хората, които стоят зад "33 Гастронавта"
Снимка: Webcafe.bg
"Ние се познаваме от деца. Тогава той още не беше ориентиран към тази професия. Но винаги е бил човекът от компанията, който ядеше най-необичайните неща. Още оттогава носеше експериментаторското в себе си. Това е много важно за готвачите, защото който не прави експерименти, не постига нищо новаторско"
Снимка: Webcafe.bg
Емил готви и вкъщи, и в семейния ресторант "33 Гастронавта" - сбъдната мечта на двойката.
Снимка: Webcafe.bg
Откакто съществуват "Гастронавтите", Катрин отговаря предимно за винената листа, като това дава обратна връзка и в кухнята.
Снимка: Webcafe.bg
Заведението е създадено на мястото, където преди години се намираше един от първите частни ресторанти в София през 90-те - "33 стола".