Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Работа-мечта: да управляваш кафене за пет дни

От ляво на дясно: четиримата от победителите в играта на Jacobs: Женя от Пловдив, Поли от София, членовете на журито Тео Димитров (управител на Memento Bar) и Ивайла Генчева (управител на One More Bar), Христо от Бургас и Вики от Варна Снимка: Jacobs
От ляво на дясно: четиримата от победителите в играта на Jacobs: Женя от Пловдив, Поли от София, членовете на журито Тео Димитров (управител на Memento Bar) и Ивайла Генчева (управител на One More Bar), Христо от Бургас и Вики от Варна

 Полина Влайкова, София 

 Вие сте... 
Поли от София. Работя като бизнес мениджър в една от най-големите IT компании.

Как си представяте работата с мобилното кафене на Jacobs?

Убедена съм, че ще бъде успешно. 

Какви клиенти си пожелавате за тези няколко дни?

Искрено се надявам да бъдат по-позитивни хора, защото искам самата аз да бъда позитивно настроена. 

Имате ли специална идея за декорация, която искате да осъществите с мобилното кафене на Jacobs?

Представям си кашпи с цветя, дървените щайги... Нещо по-цветно.

Кое ви се струва най-трудно при управляването на собствено заведение?

Да намериш баланса между клиентите си и служителите си.

Как консумирате вашето собствено кафе?

Най-често пия разтворимо кафе. Снимка: Jacobs
Полина Влайкова, София

Вие сте... Поли от София. Работя като бизнес мениджър в една от най-големите IT компании.

Как си представяте работата с мобилното кафене на Jacobs?

Убедена съм, че ще бъде успешно.

Какви клиенти си пожелавате за тези няколко дни?

Искрено се надявам да бъдат по-позитивни хора, защото искам самата аз да бъда позитивно настроена.

Имате ли специална идея за декорация, която искате да осъществите с мобилното кафене на Jacobs?

Представям си кашпи с цветя, дървените щайги... Нещо по-цветно.

Кое ви се струва най-трудно при управляването на собствено заведение?

Да намериш баланса между клиентите си и служителите си.

Как консумирате вашето собствено кафе?

Най-често пия разтворимо кафе.

 Евгения Радкова, Пловдив

 Вие сте... 
Женя от Пловдив. В момента работя като продавач-консултант в магазин на известна италианска модна марка и имам много отговорности - занимавам се с каса, пари, зареждане на стоки. Преди това съм работила във ресторантьорския бизнес.

Как си представяте работата с мобилното кафене на Jacobs?

Отговорно. Винаги съм знаела до колко часа е моето работно време, но съм си мислела за хората, които са над мене - те продължават да работят и след това.

Кое ви се струва най-трудно?

Разработването, доказването, че ти си the best, да се докажеш пред своите клиенти, за да предпочетат именно теб.

Какви хора си представяте, че ще бъдат вашите клиенти?

Труден въпрос - може всеки ден да са различни.

Как консумирате вашето собствено кафе?

Обичам кафе. Пия кафе с мляко, но и капучино. Снимка: Jacobs
Евгения Радкова, Пловдив

Вие сте... Женя от Пловдив. В момента работя като продавач-консултант в магазин на известна италианска модна марка и имам много отговорности - занимавам се с каса, пари, зареждане на стоки. Преди това съм работила във ресторантьорския бизнес.

Как си представяте работата с мобилното кафене на Jacobs?

Отговорно. Винаги съм знаела до колко часа е моето работно време, но съм си мислела за хората, които са над мене - те продължават да работят и след това.

Кое ви се струва най-трудно?

Разработването, доказването, че ти си the best, да се докажеш пред своите клиенти, за да предпочетат именно теб.

Какви хора си представяте, че ще бъдат вашите клиенти?

Труден въпрос - може всеки ден да са различни.

Как консумирате вашето собствено кафе?

Обичам кафе. Пия кафе с мляко, но и капучино.

 Христо Николов, Бургас 

 Вие сте... 
Христо. В момента съм все още студент. Занимавам се с графичен дизайн и визуални изкуства.

Как си представяте работата с мобилното кафене на Jacobs?

Аз съм работил като барман няколко години, затова за мен работата в заведение няма да бъде изненадваща.

Какви хора си представяте, че ще бъдат вашите клиенти?

Чужденци, по-специално руснаци. Както и хора, които работят около локацията, избрана в Бургас.

Имате ли специална идея, която искате да осъществите?

Като човек, който е живял във Франция, доста време бях свикнал с възможността да си поръчам към кафето прясно изпечен кроасан/френски макарон или просто нещо сладко и домашно. За съжаление това доста ми липсва и мисля, че тази идея би се възприела добре сред посетителите на едно кафе. 

Кое ви се струва най-трудно, когато става дума за собствен бизнес?

Да изградиш собствен имидж и визия.

Как консумирате вашето собствено кафе?

Дълго, чисто. Снимка: Jacobs
Христо Николов, Бургас

Вие сте... Христо. В момента съм все още студент. Занимавам се с графичен дизайн и визуални изкуства.

Как си представяте работата с мобилното кафене на Jacobs?

Аз съм работил като барман няколко години, затова за мен работата в заведение няма да бъде изненадваща.

Какви хора си представяте, че ще бъдат вашите клиенти?

Чужденци, по-специално руснаци. Както и хора, които работят около локацията, избрана в Бургас.

Имате ли специална идея, която искате да осъществите?

Като човек, който е живял във Франция, доста време бях свикнал с възможността да си поръчам към кафето прясно изпечен кроасан/френски макарон или просто нещо сладко и домашно. За съжаление това доста ми липсва и мисля, че тази идея би се възприела добре сред посетителите на едно кафе.

Кое ви се струва най-трудно, когато става дума за собствен бизнес?

Да изградиш собствен имидж и визия.

Как консумирате вашето собствено кафе?

Дълго, чисто.

 Виктория Пантелеева, Варна 

 Вие сте... 
Вики от Варна. Занимавам се с козметика и мода от много години. Сега развивам свой козметичен бранд онлайн, основно в Instagram.

Как си представяте работата с мобилното кафене на Jacobs?

Трудно, защото има страшно много детайли, които отстрани не се виждат: документация, работа с клиенти. А и да задоволиш всяко едно желание на посетителя е много важно. 

Кое ви се струва най-трудно?

Да накараш всички да бъдат доволни. Ако имам собствено заведение някой ден това ще ми бъде най-трудно. Във всеки един бизнес най-важни са клиентите, които си създаваме. Те са тези, които карат бизнеса да върви напред.

Какви хора си представяте, че ще бъдат вашите клиенти с мобилното кафене на Jacobs във Варна?

Като гледам датата – ще бъдат предимно чужденци.

Как консумирате вашето собствено кафе?

Дълго, чисто. Снимка: Jacobs
Виктория Пантелеева, Варна

Вие сте... Вики от Варна. Занимавам се с козметика и мода от много години. Сега развивам свой козметичен бранд онлайн, основно в Instagram.

Как си представяте работата с мобилното кафене на Jacobs?

Трудно, защото има страшно много детайли, които отстрани не се виждат: документация, работа с клиенти. А и да задоволиш всяко едно желание на посетителя е много важно.

Кое ви се струва най-трудно?

Да накараш всички да бъдат доволни. Ако имам собствено заведение някой ден това ще ми бъде най-трудно. Във всеки един бизнес най-важни са клиентите, които си създаваме. Те са тези, които карат бизнеса да върви напред.

Какви хора си представяте, че ще бъдат вашите клиенти с мобилното кафене на Jacobs във Варна?

Като гледам датата – ще бъдат предимно чужденци.

Как консумирате вашето собствено кафе?

Дълго, чисто.