Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Новият вкус на пилешкото

20 души работят в ресторанта на площад "Славейков" Снимка: Webcafe.bg
20 души работят в ресторанта на площад "Славейков"

Зак Колиъс преряза лентата на заведението
Зак Колиъс преряза лентата на заведението

Между 500 и 1000 клиенти на ден могат да похапнат в Texas Chicken
Между 500 и 1000 клиенти на ден могат да похапнат в Texas Chicken

Веригата планира да отвори 5-7 ресторанта в София, преди да се пренесе в други градове в страната Снимка: Webcafe.bg
Веригата планира да отвори 5-7 ресторанта в София, преди да се пренесе в други градове в страната